Uppdatering x 4

Man kan ju fråga sig varför jag ens betalade in årsavgiften för min hemsida, när det tex är över en månad sen jag bloggade sist, som Cissi snällt upplyste mig om igår 🙂 På den här månaden har det ju faktiskt hänt väldigt mycket också.

Händelse nummer 1 är att Johan och jag gjort slut och det känns faktiskt helt rätt. Dock har jag blivit fråntagen min självbestämmanderätt när det kommer till att välja nästa partner, hädanefter kommer min syster och hennes kompis Christoffer utse kandidater som jag sen har att välja mellan 😉 Christoffer som är polis håller som bäst på att finkamma hela poliskåren och har hittills presenterat två kandidater för mig i bild och text 🙂  Nu får vi bara hoppas att han inte glider över på fel sida och presenterar en brottsling för mig bara för att våra profiler råkar överensstämma.  

Händelse nummer 2 är lilla Lovas dop, som dessutom också visade sig vara Stinas och Gunnars bröllop! Dom överraskade oss dom jäklarna! Det var en fin liten tillställning i Galtströms kyrka för dom närmaste, sen blev det fika i Svartviks herrgård och till sist middag hemma hos familjen Karlman. Ja, nu är det alltså upp till mig om namnet Ladare ska leva vidare nu när Stina gifte till sig ett nytt namn. Ja, ge mig en karl så ska jag se vad jag kan göra åt saken. Bilder från det här fina tillfället kommer!

Händelse nummer 3 måste vara Viggos och min debut i lydnadsklass 2. Med tanke på att vi egentligen inte var startklara så är jag otroligt nöjd över resultatet. Det blev några missar som mest berodde på orutin, men hans glädje och attityd är helt fantastisk! Vi fick ett förstapris på 169,5 poäng. Nu har vi bara tränat en gång på tre veckor så det är dags att ta tag i träningen igen, för om en månad är det beardisklubbens lydnadsmästerskap och då vill vi kunna vara med och kunkurrera!


Händelse nummer 4 är Vickys och min Norgeresa där vi nästan kom hem med två norska utställningschampinjoner. Vi föll båda på målsnöret! Happy vann championklassen med ck och efter den bedriften tror man ju att certet är hans, man tror ju liksom inte att en veteranhane från Finland ska komma och knipa det, men det är precis vad som hände! Men Happy fick cacib iaf. Exakt samma sak hände för Yrsa, fast då var det en tik från öppenklassen som snodde certet. Yrsa började också med att vinna championklassen och det kändes extra bra eftersom det var sex eller sju tikar med i den. I bästa tikklass fick vi springa och springa och domaren tog mycket god tid på sig, dock borde han ha tagit liiite mer tid på sig, för till slut pekar han på mig och ropar ”second”! 😉 Jag är såklart jättenöjd över resultatet, även om det är lite frustrerande att vara så nära men inte lyckas! Dessutom sa domaren att han tyckte att jag var en ”very good handler”, själv tyckte jag att det kändes lika fumligt som alltid, men det var ju kul att han såg något annat 🙂 Summa sumarum så var det en jäkligt rolig resa, det blir alltid kul när Vicky är med! 🙂 Skulle kunna skriva om en massa roliga händelser, men vid summeringar bör man ju vara kort och koncis 🙂

”6 years old. Nice. Excellent show condition for age. Lovely head shape. Excellent expression. Good pigment. Excellent front and rear. Very nice body and tail set. Good temperament. Very nice on the move.”

Domare var Hans Van Den Berg och honom gillar vi 🙂

Dagen efter vi kommit hem från Trondheim träffade vi Kristina för lydnadsträning i värmen. Det var som alltid kul att ses, bilder både från Norge och från träningen kommer 🙂

Har jag missat något? 

Bra.

Bilder kommer inom en månad 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Uppdatering x 4

 1. Sofie skriver:

  Grattis till fina resultat!!:)

 2. Cissi skriver:

  Det var verkligen på tiden att det blev en uppdatering =D Trevligt att läsa om hur du har haft det. Trots att vi bor i samma stad verkar det vara svårt att träffas =P Ser fram emot att få se dom där bilderna du pratar om 😉 Och ståklart stort grattis till Stina och Gunnar =)

 3. Linda skriver:

  det var på tiden!!
  Hans van der Berg har jag med ställt för och han gillade jag med, himla trevlig domare! 😉
  poliser är inte fel, har varit på ett par polistillställningar, ja då på rätt sida om lagen där de är snälla och trevliga mot en. ser framemot att höra mer om detta sen.
  Även GRATTIS här till första priset i tvåan!

  nu väntar jag otåligt på nästa uppdatering! 🙂

 4. stina skriver:

  Du måste fotoshopa nu Hanna så vi kan skicka in lite bilder till tidningen=))))

 5. Linda&Ebba skriver:

  Tycker fokus kunde ha legat lite mer på FILMEN. Den fantastiska början på min naturfilmskarriär! Det är med ett tränat öga jag valde ut de vackert vajande grässtråna i förgrunden…. en lite romantisk feeling liksom.

  Kul förresten att höra att fler är fråntagna rätten att hitta partner. Jag har t om fått ett frågeformulär jag ska använda av mina vänner…

 6. Bodil skriver:

  Hej! Det var kul att det kom en uppdatering och massor har ni varit med om. Nog kunde Hasse ha gett er båda varsitt cert, då ni åkt ända till Norge, eller kanske det var just det han tog det på. Det är ju lite längre från Finland 🙂
  Jag tycker ni ska anmäla er till en liten grupputställning i Finland, nämligen i Karleby 20.8.2011. Ni har tid att fundera ännu någon dag anmälningstiden går ut 27.7;) Domaren är från Sverige, Eva Eriksson. Jag måste ju försöka få er över hit, kanske det lyckas till sist.
  Viggo är ju ett riktigt lydnadsgeni, härligt att se och lycka till i fortsättningen med honom.

 7. Sofie skriver:

  Tack så mycket!!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s