Lydnadsläger

Förra helgen var hundarna och jag på beardis-lydnadsläger för Berit och Charley Sjöberg i Onsala. Det är så himla kul att åka på såna här aktiviteter där det bara är beardisar! Det var en otroligt trevlig helg, och jag fick med mig en del nya synsätt på hur vissa moment kan tränas in. Nu ska jag bara få tid över till att träna också…

Yrsa hade tyvärr gått in i sin skendräktighetsdimma så hon blev trött väldigt fort. Vi åkte till exempel på att träna ”valpinkallning” där jag sprang och gömde mig bakom en bil för att få henne att öka tempot… vilken förnedring 😉 Viggo däremot hade hur mycket ork som helst, och där blev omdömet: mer krav och färre belöningar – det är belöning nog för honom att få fortsätta jobba. Hon kunde inte ha mer rätt! Här kommer ett helt gäng med bilder. Jag satt uppe halva natten och donade för att få alla bilder i stor storlek med bildtext under, men i slutändan valde ändå wordpress att publicera alla bilderna i ett galleri. Jag erkänner mig besegrad, så varsågod, här kommer alla bilder utan bildtexter och i en enda röra (Jag saknar blogtown!).

Detta inlägg publicerades i Hundigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lydnadsläger

  1. Kristina skriver:

    Kul att se bilderna från lägret. Jag hade ju lejt en alldeles egen kamerakvinna så bilderna har inte anlänt till norrland ännu. 🙂 Inte en endaste stryp bild heller, puh!

  2. Linda skriver:

    härligt att få återuppleva lägret igen! fina bilder! 🙂 ska försöka få tag i bilderna med så ska jag inte se om det kom med någon strypbild (går väl alltid att photoshoppa i värsta fall 😉 )

  3. Linda skriver:

    ps. jag saknar blogtown med, är ur funktion igen! vet inte hur länge det har varit så… 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s